Bemutatkozik a Príma

 
 
Miért a Prímát érdemes választania?

A CBA, a hazai piac élenjáró magyar tulajdonosi körrel rendelkező élelmiszerláncaként mindig is nagy hangsúlyt helyezett a vásárlók legjobb és legkedvezőbb feltételekkel történő kiszolgálására. A folyamatosan gyarapodó számú üzleteivel - jelenleg 3225 egység található meg az országban - azt a célt kívánja megvalósítani, hogy a magyar emberek élni tudjanak azzal a kedvező alternatívával, amit a magyar üzletlánc számukra biztosítani tud.

A helyi igények maximális figyelembevételén és természetesen a kedvező árak biztosításán túl legalább ennyire fontos az, hogy mindennapi vásárlásaikat kulturált körülmények közt tudják lebonyolítani nap mint nap. A CBA folyamatosan nagyon komoly lépéseket tesz azért, hogy üzletei mindig megfeleljenek a kor követelményeinek, sőt sok esetben a jelenlegi elvárásokon túli újszerű dolgokat is bevezessen. 
A CBA 2009 májusától új boltkategóriával jelent meg a piacon, melynek neve:

Príma

A megnyitott új üzletek és a folyamatosan felújított egységek kiemelkedő színvonala lehetővé tette, hogy a Príma néven egy felső kategóriás boltcsoport születhessen meg. A Prímával egy olyan boltkategória jött létre, mely az eddigieknél jobban szabályozott, sok tekintetben egységes kínálattal és azonos megjelenéssel rendelkező üzleteket foglal magában. A 130 Príma egység könnyen felismerhető, hiszen a már megszokott piros fehér embléma a Príma névvel kiegészülve egy új logóként jelenik meg az érintett boltok külső és belső felületein egyaránt.

A Príma kulcsszavai:
minőség, megbízható termékek, kedves és szakszerű kiszolgálás, kedvező árak!

Ahhoz, hogy a Príma mindezen felsorolt ismérvei megvalósuljanak és teljesüljenek, az érintett üzleteket a megnyitásukat megelőzően egy alapos, mindenre kiterjedő szempontrendszer alapján személyesen a magyar üzletlánc elnöke, Baldauf László szakavatott kollégák bevonásával vizsgálta és értékelte. Csak azon egységek kerülhettek be ebbe az "illusztris társaságba", melyek a nagyon szigorú követelményeknek meg tudtak felelni. A folyamatos kiemelkedően magas minőség biztosítása a cél, így a Príma logót kapott üzleteket működésük során is folyamatosan vizsgálják.

A Príma boltok polcain teret kapnak a legkiválóbb magyar élelmiszerek, ezzel is támogatva a hazai termelőket, vállalkozásokat. Minden Príma rendelkezik a legkiválóbb hazai borokat felvonultató Vinotéka kínálattal is.

Fontos kiemelni, hogy a Príma boltkategória kiemelt minősége nem jelent magas árakat! A Prímákban is - a CBA-tól már megszokott - remek akciókkal, kóstolókkal, különböző árubemutatókkal találkozhat a Tisztelt Vásárló.
 
Látogasson el az Önhöz legközelebb eső Prímába!