2019-02-20

Icuka kitálal! – “Megőrültek? A fiam lehetne!” Botránycikk – 2. Rész

 

Operatőrök óriási kamerákat tologatnak, fiatal táncosok lépéseket hangolnak össze, a világítók pedig a fényekkel játszanak. Mindenki serényen dolgozik, majd néhány másodpercre mindenki leáll a munkával. Megérkezett Icuka, aki nagy mosollyal üdvözöl minden kollegát.

Az üzletvezető már talpig sminkben, ikonikus szerelésében lép oda a sajtó képviselőihez, szakadatlan mosollyal az arcán. „Sok zűrt okoztak ám csirkefogók, hát ilyeneket összeírni rólam!” – mondja szigorúan, majd elneveti magát és megkér minket, hogy üljünk le.

„Fotókat majd később aranyom, ez még csak a félsminkem” – mondja a fotós hölgykollegának, aki elkezdi előpakolni kameráját. Minden szava kedves, de mégis mindegyik határozott parancs.

„Maguk azt mondták, hogy én itt kérem titkos légyottokat szervezek. De most láthatják, mi is itt ez a nagy titkolózás. Egyszerűen egy új, nagyszabású reklámot forgatunk, mert egy nagyon-nagyon nagy dolgot fogunk bevezetni. Hát persze, hogy többet dolgozom és fel vagyok dobva, csodás dolgot látnak majd a nézők!” – mondja Icuka, miközben egy forgatási időpontokkal teli papírt nézeget.

Persze ennyivel nem elégszünk meg. Hamarosan felhangzik a kérdés, hogy kicsoda a titokzatos férfi, aki miatt olyan boldog az üzletvezető.

„Először is nem miatta vagyok boldog, hanem a reklám miatt, bár igencsak megnevettet a fiatalember is. Mert bizony van fiatalember is!” – neveti el magát – „Nem is akárki! Hamarosan megérkezik ide, hogy együtt daloljunk! Vagyis én rappelek. Ő pedig dalol… Csodás munkakapcsolat ez.”

A sajtó viszont nem bírja magába tartani gondolatait és Icukához szegezi a kérdést: biztos nem több-e ez egy munkakapcsolatnál.

„Megőrültek? A fiam lehetne! De kérdezzék csak meg őt magát, mert itt jön arany szívem!”

És meg is jelenik az ajtóban a fiatal popsztár. Azt nem árulhatjuk el egyelőre kicsoda. De valóban óriási meglepetés lesz.

Megértjük Icuka örömét!