2019-02-20

Icuka titka! – Kivel találkozgat az üzletvezető? Botránycikk – 1. Rész

 

Férfi van a dologban!” – állítja a környéken lakó nő Icuka furcsa viselkedésével kapcsolatban. Méghozzá egy közismert, fiatalabb fiú! Szerelmi botrány Icuka körül?

Nemcsak a friss kifli és zsemle illata lengi be az egyik budai CBA áruház környékét mostanában reggelente, hanem a titkolózásé is! A környéken lakók botrányról beszélnek, az eladók elpirulnak és üzleti titokra hivatkozva nem nyilatkoznak. De mégis mi folyik Icuka, az üzletvezető körül?

Icuka az utóbbi napokban korábban keresi fel az üzletet és később is megy haza. A beszámolók szerint viszont mindezt furcsán, még a tőle megszokottnál is nagyobb derűvel teszi. “Valósággal virágzik. Arról nem is beszélve, hogy még jobban festi magát! Nem tudom kinek akar ennyire tetszeni!” – mondja Imre bácsi, miközben ballag ki az üzletből.

De mi folyik Icuka körül? A választ Ilonka néni adja meg, aki saját bevallása szerint “mindig mindennel tisztában van, akkor is, ha az nem is úgy van.”

“Én tudom jól mi folyik itt, korán reggel óta figyelem már az üzletet. Férfi van a dologban, méghozzá nem is akármilyen férfi!” – mondja a néni, majd lejjebb veszi a hangját – “Ez egy sokkal fiatalabb férfi, még szinte gyerek. Hát ezzel találkozgat a kedves asszony korán reggel, ezért ilyen boldog, meg ezért van kipirulva. Ráadásul a pali híres! Ez, ha kiderül, botrány lesz, azt garantálom!”

Vajon ki a titokzatos idegen? És mi van közte és Icuka között? Reméljük hamarosan további információval szolgálhatunk.