Oktatás 2018

Felnőttképzés nyilvántartásba vételi szám: E-001398/2015

Megtisztelő, hogy minket választottak, így bemutathatjuk a CBA Kereskedelmi Kft. Képzési Központjának új OKTATÁSI, GYAKORLATI lehetőségeit.

A CBA vezetői kiemelt fontosságúnak tekintik a bolthálózat szakmai színvonalának, a dolgozók felkészültségének növelését, fejlesztését! Ezért hoztuk létre a CBA Felnőttképzési Központját, ahol OKJ-s végzettséget adó képesítéseket és tanúsítványt adó kompetenciafejlesztő tanfolyamokat végezhetnek el nemcsak dolgozóink, hanem bárki, a szakma iránt elkötelezett külsős érdeklődő!

Tevékenységünk célja: versenyképes szakmákhoz juttatni a munkavállaló lakosságot, ugyanakkor innovatív, kreatív eszközök alkalmazásával, kiváló tanárokkal átadni a piac igényeihez alkalmazkodó szakmai tudásanyagot.

Miért érdemes a CBA képzéseit választani?
Amit nyújtunk:

  • • elkötelezett és naprakész információkkal rendelkező oktatók, trénerek;
  • • magas színvonalú oktatás;
  • • rugalmas időbeosztás;
  • • rövid időtartam alatt megszerezhető szakmai képesítés;
  • • azonnali gyakorlati lehetőség boltjainkban;
  • • azonnali elhelyezkedési lehetőség a partnerek üzleteiben;
  • • kedvező tandíjak;
  • • gyakorlat központú tudásanyag átadása;
  • • csapatépítés;
  • • modern technikák elsajátítása;

 

Iskolai rendszerű, nappali tagozatos szakképzésben részt vevő tanulók számára a CBA Kereskedelmi Kft. és franchise partnerei ösztöndíj programot kínálnak:

Eladó, Kereskedő, Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző, Húsipari termékgyártó, Pék és Szakács, szakmákban.

A tanulói pénzbeli juttatáson felül, tanulmányi eredménytől függően bruttó 10.000-35.000 Ft/fő ösztöndíjat is biztosítunk. Az ösztöndíj feltétele, hogy a képzési időszakot befejezve, ugyanannyi időt kell munkaviszonyban eltölteni a gyakorlati képzést biztosító partnerünknél, mint a képzés ideje. Ez az elkötelezettség egyben stabil munkahelyet is jelent!

Tanulóink a legkorszerűbb, a kamara által akkreditált gyakorlati képzőhelyeken sajátíthatják el a szakma alapjait. Ebben segítenek mester végzettségű oktatóink. A széles bolthálózatnak köszönhetően rugalmas elhelyezéseket tudunk biztosítani a lakóhelyhez közeli üzleteinkben.

A kijelölt gyakorlati képzőhelyeken felül, más egységeinkbe is várjuk a diákokat tanulmányi kirándulás keretében (logisztikai központ, péküzem), melynek során eltérő üzemeltetési formákat is megismerhetnek.

A 2017.-es év eredményei, amikre büszkék vagyunk:

Az „Év boltja 2017” versenyen „Szupermarket” kategóriában első helyezést ért el megosztva két partnerünk is: a Buda Gourmet Market, Pályázó: Buda Gourmet Bistro & Market By Príma üzlet, és aSzemléletformálás a Balatonon” elnevezéssel a Fék Príma boltunk!

A „Nagyméretű Szupermarket” kategóriában első díjat nyert a Príma Corvin Pláza üzletünk.

2017. évben „Kiváló Gyakorlati Képzőhely” díjat kapott a Krupp és Társa Kft. érdi Príma Élelmiszer áruháza (2030 Érd, Bajcsy Zs. u.126-127.)

2016. évben meghirdettük a „LEGYÉL TE AZ ÉV GYAKORNOKA” versenyünket eladó és kereskedő szakmákban, melyet nagy érdeklődéssel fogadtak a diákok. Az első három helyezett mindkét kategóriában pénzdíjazásban részesül.

A 2018-ban folytatjuk a versenyt!

Ha szeretnél jelentkezni hozzánk, mint gyakorlati képzőhely, és a választott szakmádat alaposan meg is akarod tanulni, akkor vár a CBA és a PRÍMA bolthálózatunk!

Derűs, szép napokat kívánunk!

Felnőttképzés keretében folyamatosan indítunk tandíjas OKJ-s képzéseket, valamint tanúsítványt adó kompetenciafejlesztő tanfolyamokat a tanulni szándékozók számára.

Tanúsítványt adó tanfolyamainkat: csapatépítő tréningek formájában is ajánljuk minden olyan vállalat számára, akiknek elsődleges és meghatározó szempont a dolgozóik együttes fejlesztése, a megfelelő kommunikáció, a hatékony együttműködés kialakítása, a közös célok és sikerek elérése.

Hatósági képzések: a CBA Kereskedelmi Kft. Képzési Központ és a Szerviz Oktatási Központ Kft. együttműködésének keretében GKI tanfolyam és ADR tanfolyam indul egész évben folyamatos szervezéssel, a  közúti közlekedési szakemberek számára.

Kapcsolat: E-mail: oktatas@cba.hu és szervizoktatas@szervizoktatas.hu  

A CBA Kereskedelmi Kft. Képzési Központja nyilvántartásba vett felnőttképzési intézmény, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által. Nyilvántartásba vételi száma: E-001398/2015

 

Képzési tájékoztató a 2018-ban induló képzéseinkről

OKJ-s végzettséget nyújtó tanfolyamaink:
(Bővebb információért kattintson a képzés nevére!)

 


További, igény szerint induló képzéseink:

(Bővebb információért kattintson a képzés nevére!)

 

Tanúsítványt adó kompetenciafejlesztő programjaink:
(Bővebb információért kattintson a képzés nevére!)

CBA felnőttképzés jelentkezési lap tanúsítványt adó tanfolyamra 2018

 

 

Kapcsolat:

CBA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Központi cím: 2351 Alsónémedi, hrsz 2402/1.

Nyilvántartásba vételi szám: E-001398/2015

Telefon: +36/29/ 620-091; +36/30/568-0541

E-mail: oktatas@cba.hu