2019-06-12

5 dolog, amit vétek lenne otthon hagynotok nyaraláskor

Végre itt a nyár! Már a boltban is minden kolléga azon rugózik, hogy a Velencei-tó vagy a Balaton északi part a nyugisabb. Hetekig tervezzük a nyaralásunkat, de a legprecízebb tervet is áthúzhatja az emberi tényező. Mint tudjuk, olyan nincs, hogy minden rendben megy a csomagolásnál, valami úgyis kimarad a poggyászból, amit majd akkor veszünk észre, amikor szükségünk lenne rá. Most ajánlok nektek öt fontos dolgot, amit vétek lenne otthon hagynotok nyaraláskor!

Fürdőlepedő

Fürdőlepedő (Billerbeck)

Bekészítettétek a naptejet? Felfújtátok a kedvenc gumimatracotokat? Minden megvan egy óriási fürdőzéshez? Akkor irány a part! De állj! Mégsem fekhettek a homokba csurom vizesen! A fürdőlepedő az egyik legfontosabb kelléke a strandszezonnak: nem csak a napozásban lesz a legjobb barátotok, de a kellemes, késő délutáni vízparti szundikálásotokhoz is elengedhetetlen partner. Én ismerek egy nagyon jót! Egy ideje már a Billerbeck fürdőlepedőjét használom, ami nekem nagyon bevált.

Uzsonnás doboz

Uzsonnás doboz

Tudjátok, hogy mi a legnagyobb erénye és egyben a hátránya a magyar nyaralónak? Bárhol és bármikor meg tud éhezni. Ha ez bekövetkezik, jó, ha bebiztosítjátok magatokat! Ne felejtsétek ki az uzsonnásdobozt a poggyászotokból, amibe simán belefér egy-két nasi, mint a PIROS töltött ostya vagy egy PIROS croissant, és az éhségetek percek alatt a múlté lehet a hosszú út során.

Hűtőtáska

Hűtőtáska

El tudtok képzelni jobbat annál, amikor fekszetek a vízparton, és csak a kezeteket kell kinyújtanotok egy hideg, frissítő üdítőért? Hát én nem! Picinyeim, ez a nyaralás egyik alapkelléke, ne felejtsétek otthon! Cipekednetek sem kell, hiszen egészen kicsi hűtőtáskák is léteznek már. Sőt, van, amit már a hátatokra is felvehettek. Ami nagyon fontos: ne felejtsétek el lefagyasztani a jégakkukat!

Szörp (PIROS)

Szörp

De mit tennétek a hűtőtáskába, ha már bepakoltatok? Természetesen előre elkészített jéghideg PIROS szörpöt. Az én kedvencem az alma-citrus mix. Keverjétek szénsavas vagy mentes vízzel, és jéghidegen fogyasszátok! Ugye milyen jó ötlet?

Papucs

Papucs

Na, picinyeim, ez az én átkom, a strandpapucs. Minden egyes alkalommal, amikor nyaralni megyünk a családommal, a strandpapucsomat mindig otthon felejtem, ezért méregdrágán kell vásárolnom a helyszínen egy újat. Majd a következő nyaraláson szintén ugyanez történik velem. Ezért van otthon már majdnem egy tucat strandpapucs, és ezért nincs az első strandolásomnál egy sem kéznél. Ti ne legyetek olyanok, mint én, mindig tegyétek be a strandpapucsotokat, ha jót akartok magatoknak és a pénztárcátoknak!