2018-02-09

5 varázslatos ajándékötlet Valentin-napra!

Drágáim! Ugye, nektek is ott lebeg már a rózsaszín ködös boldogág a szemetek előtt? Valentin-nap közeledtével ez egyáltalán nem csoda, elvégre ezen a napon hivatalosan is azzal foglalkozhatunk, akit igazán szeretünk. Ám még a legnagyobb szerelem közepette is kisebb-nagyobb fejtörést okozhat, hogy milyen különlegességgel lepjük meg kedvesünket. Szerencsére ezúttal nem kell sokáig töprengenetek: hadd segítsek nektek öt varázslatos ajándékötlettel!

 

1. Elő a kreativitással!

Gondolom, mindannyian egyetértünk abban, hogy az a legszemélyesebb ajándék, amit mi magunk készítünk. Ne mondjátok, hogy ti ehhez nem vagytok elég ügyesek: néhány, borítékba csempészett kártyát kedves üzenetekkel biztosan el tudtok készíteni! Én mindenesetre elolvadnék, ha ilyen ajándékot kapnék.

 

 

2. Ajándékkártya? Miért ne?

Apropó, ha már kártyáknál tartunk: nem ciki ajándékutalványt ajándékozni! Ha jól ismeritek a kedvesetek érdeklődési körét, de például nem tudjátok pontosan, milyen darabok hiányoznak féltve őrzött gyűjteményéből, nyugodtan választhatjátok ezt a megoldást. Higgyétek el, nagyon fog örülni annak, hogy gondoltatok rá!

3. Főzzetek finomat!

A férfiak szívéhez a gyomrukon át vezet az út, és bevallom őszintén, ennél könnyebb módszert még én sem ismerek arra, hogyan nyűgözhetnétek le őket. Nem kell egész napos főzőcskézésbe kezdeni és több fogásos menüt összeállítani: ha a kedvencét készítitek el ebédre vagy vacsorára, máris eljutottatok szerelmetek szívéhez!

 

 

4. Mozduljatok ki, szerezzetek élményeket!

Nemcsak kézzel fogható meglepetésekben lehet ám gondolkodni, egyszerűen menjetek el valahová ünnepelni! Vigyétek el vásárolgatni, ugráljatok egy koncerten vagy csak sétáljatok a parkban! Úgyis az a lényeg, hogy együtt töltsétek ezt a különleges napot, nem igaz?

 

5. Te vagy a legszebb ajándék!

Ezt a mondatot jól véssétek az eszetekbe! Semmi sincs veszve, ha ötlethiány vagy bármi más miatt nem tudtok ajándékot adni Valentin-napra. Higgyétek el nekem, egy közös kávézás, teázás vagy egy összebújós este a világ összes kincsénél többet ér.