2017-12-19

Erasmus gyakorlat

A CBA Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2017. október-december hónapban 18 külföldi (szlovákiai és csehországi) diák szakmai gyakorlatát biztosította az Erasmus+ program keretén belül.

Fejlődj szakmailag, tanulj idegen nyelveket, szerezz új barátokat és éld át életed egyik meghatározó élményét külföldön!

 

Ez a jelszava annak az európai szervezetnek – 1CEBA (First Central European Benefit Association), amely lehetőséget nyújt azoknak a diákoknak (13 európai országból, a középiskolától a felsőoktatásban tanulókig), akikben van kellő szakmai ambíció és kalandvágy ahhoz, hogy kipróbálják magukat pár héten keresztül egy külföldi nagyvárosban, miközben az ott élő emberek mindennapjait tapasztalják meg.

 

A CBA Kft. franchise partnerei: a Krupp és Társa Kft. és a Hypobroker Kft. nyújtott lehetőséget 12 szlovák és 6 csehországi diák számára, hogy külföldi szakmai gyakorlatot tudjanak felmutatni a tanulmányaikhoz! Ehhez az együttműködést az EKEÖ Egyesület (Első Közép Európai Önsegítő Egyesület) biztosította.

Köszönjük a Krupp és Társa Kft. két boltjának, a Príma Élelmiszer Áruház – Budaörs és a Príma Élelmiszer Áruház – Déli, valamint a Hypobroker Kft. – CBA Belváros összes dolgozójának, akik kellő odaadással tanították és irányították a külföldi diákok gyakorlatát, és lebontották a nyelvi akadályokat!

 

1. csoport – Szlovákia: kereskedelem szakmacsoport: 6 diák

      

2. csoport – Szlovákia (szlovákiai magyarok): logisztika terület: 6 diák

      

3. csoport – Csehország: logisztika terület: 6 diák