Bolttípusok

A CBA üzletláncban jelenleg több féle bolt típus tartozik, az alkalmazott technológiát, kereskedelmi és üzletpolitikát is figyelembe véve. Üzletméret szerint megtalálhatjuk a kis 50-80 m2 szakboltot, vagy a több ezer négyzetméteres hipermarketet a fentieket alapul véve elmondhatjuk , hogy talán a CBA üzletlánc az amely a kiskereskedelmi piac szereplői közül a legjobban alkalmazkodott a magyar vásárlók igényeihez és a piac sajátosságaihoz. A CBA franchise hálózat továbbra is nyitott a csatlakozni szándékozó magyar élelmiszer kiskereskedelmi vállalkozások előtt. Megfelelően hatékony választ tud adni, a multinacionális konkurenciával küzdő független boltok számára. Az újonnan belépő boltok közvetlenül csak a területileg illetékes regionális központok valamelyikéhez csatlakozhatnak. A belépni szándékozó üzleteknek meg kell felelniük a CBA elvárásainak, emellett fontos az elhelyezkedésük és külső, belső megjelenésük, melyet a CBA arculati kézikönyv segítségével alakíthatnak ki. Az üzletek átalakításához, további modernizálásához központilag szakmai segítséget adunk minden franchise partner számára.

Príma:
A legmagasabb minőségi bolt kategória, amely modern letisztult megjelenésével, kedvező ár – érték arányban kínált széles áruválasztékával, színvonalas szolgáltatásaival, hamar a vásárlók kedvence lett. Jelenleg az országban 120 Príma üzlet üzemel, de számuk folyamatosan emelkedik.

CBA Üzlet:
Tradicionális kis és közepes nagyságú CBA üzletek.

Önkiszolgáló rendszerben üzemelő hagyományos pultokkal rendelkező, széles választékkal bíró, átlagos árszínvonalat tartó, lakóhely közeli egységek az ország szinte minden pontján.

Idényjellegű boltok:
Általában üdülő területeken lévő eltérő szezonális forgalommal üzemelő üzletek, melyek esetenként a szezonon kívül szűkített nyitva tartással üzemelnek, vagy zárva tartanak.

Szakboltok, delikát üzletek, grill bárok:
A CBA üzletlánchoz tartozó kis és közepes méretű boltok, melyek egyedi elhelyezkedésüknél fogva valamint a vásárlói igények megváltozásával alakultak át speciális áruválasztékot tartó szaküzletekké (grillbár, delikát, borszaküzlet, bio, drogéria)